INFO !!!! Sueco/Swedish

Hej alla Latinos, Tänkte här dela med mig av några gratis kanaler som fungerar med IPTV , Smart IPTV och OttPlayer . Dom apparna finns till Smart TV Samsung och LG (Kanske finns till fler smart tv modeler)


För ca 4 månader sedan kom jag i kontakt med en IPTV försäljare genom facebook. Där man fick alla svenska kanaler Spanska kanaler + 4000 andra kanaler man inte ens titta på. Det funkade bra köpte 1 års period men efter 3 månader försvann listan och personen jag köpt tjänsten av försvann lika snabbt. Så ja IPTV Sat blåste mig. Min tjej vart less ville ha sina spanska kanaler , tog tag i det själv och kom på hur man fixa kanalerna själv, Tyvärr inga Svenska kanaler för tillfället. Bara massa sydamerikanska och spanska (spanien). Jag kan fixa Amerikanska kanaler om någon önskar det. Ottplayer är bra för er som inte vill ha det så jobbigt Logga in på mitt konto som ni kan läsa längre ner. Men Rekommenderar Smart IPTV.

INFO!!! SMART IPTV APPEN ÄR GRATIS I 7 DAGAR SEDAN MÅSTE DU "KÖPA" APPEN DET KOSTAR CA 50KR (ENGÅNG´S AVGIFT , DU BETLAR INGET MER EFTER DET)


SMART IPTV

Smart IPTV är lite bättre uppbyggt enligt mig, tyvärr kan konton inte delas med andra personer. Då den här appen är låst till din MAC Adress på tvn. Däremot kan vi dela M3U listor/Adresser med varandra. En m3u kod kan se ut så här 
Det gäller det att du hittar dina egna kanaler och laddar upp dom till din Smart TV. Det gör du genom att logga in på WWW.SIPTV.EU när appen är installerad på din tv så kommer det stå din mac adress på tvn. När detta är klart så går du till SIPTV.EU och sedan klicka på länken MY LIST.
Här måste ni fixa koderna som sagt 
För att fixa en M3U Lista  Så öppna ett nytt Textdokument / Notepad .
Där skriver ni i början av dokumentet
#EXTM3U Sedan under skriver ni alla koder ni hittat .
EXEMPEL!!!
#EXTM3U                                                                 
#EXTINF:-1,Chilevision
http://chv.movil.hls.ztreaming.com/chvmovil2/chilevision@140569/1.m3u8
Och sedan spara som "YAPO.m3u"  eller vad ni vill att listan ska heta men alltid med .m3u ,Minlista.m3u
Ska försöka göra bilder och förklara bättre.


OTTPLAYER

Ottplayer är gratis och här tänkte jag dela med mig av mitt konto,
Login -  LATINOTV
Lösen - 123456
Där finns förtillfället 2 listor med kanaler, Obs det kan finnas 100-500 kanaler på somliga listor men kanske endast 10-50 kanaler funkar! Där kan ni också lägga in era egna listor som delas automatisk med alla som använder samma konto. Så dela det här kontot med era vänner och bekanta så ser vi till att lägga in massor med listor tillsammans. Av kanalerna som funkar på listorna ni kollar lägger ni sedan in dom som favoriter. Då försvinner dom aldrig även om orginal listan försvinner + att det är lättare att ha en lista med favoriter där 95% av kanalerna funkar.
Åter igen listorna jag har är endast på SPANSKA, Kan eventuellt hitta amerikanska kanaler men inga svenska för tillfället.
Har inte sökt många listor än till OTTPLAYER men jag ska ta och fixa det, men som sagt den här kontot kan ni dela med alla ni känner och lär ni er lägga in era egna listor så blir det bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Neox M3U Canal de españa

#EXTINF:-1,NEOX http://a3live-lh.akamaihd.net/i/nxhds/geoneox_1@35261/master.m3u8 Canal de España, Puras series "The big ...